Radio d'HuZes is er klaar voor!

23 mei 2014

Nog even en dan is het zover. De beklimming van de Alpe d’Huez in de strijd tegen kanker. 10 lokale omroepen (waarvan 9 in de Krimpener- Lopiker- en Alblasserwaard) maken op 4 en 5 juni één gezamenlijke radio-uitzending rondom de Alpe d’HuZes-actie: ‘OPGEVEN IS GEEN OPTIE’. Ook RTV Almere zal deelnemen aan de uitzending.

Streekgenoten

Radio d’HuZes volgt de teams uit de regio. We hebben de deelnemers gevolgd gedurende de voorbereidingen en acties die gehouden zijn om mee te mogen doen aan Alpe d'HuZes. Natuurlijk is er ook aandacht voor de verhalen achter de deelname. En dan is er de loodzware beklimming. Gaat het lukken om 6x omhoog te fietsen? Je hoort het op Radio d’HuZes!

Frankrijk

Vorig jaar zijn de uitzendingen gestart vanuit Nederland met 3 verslaggevers in Frankrijk. Hun enthousiasme en de momenten die ze daar hebben beleefd hebben ons doen besluiten dit jaar met een groter gezelschap af te reizen. De uitzending maken we overdag in Frankrijk, de avonden komen uit Nederland.

Op onze website ziet u beelden vanuit de radiostudio op de berg en de reportages gemaakt door onze cameraploeg. Op deze manier hopen we de thuisblijvers nog beter van dienst te kunnen zijn. Luister of kijk mee: 4 juni vanaf 08 tot 22.00, 5 juni vanaf 4.00 tot 23.00.

Voor meer informatie: www.radiodhuzes.nl - facebook.com/radiodhuzes - Twitter: @radiodhuzes

Deelnemende omroepen

RTV Papendrecht 105.0 MHz. (Papendrecht), Vlistam Radio 105.5 MHz. (Vist), Radio Zilverstad 105.9 MHz. (Schoonhoven), Lokale Omroep Krimpen 106.0 MHz. (Krimpen aan den IJssel), Radio Centraal 106.6 MHz. (Bergambacht), Radio Stad Montfoort 106.8 MHz. (Montfoort), Midland FM 107.5 MHz. (Oudewater), Radio Vrolek 107.7 MHz. (Nederlek), RTV Bodegraven 107.8 MHz. (Bodegraven/Reeuwijk) en AlmereFM (Almere) 107.8 MHz