Meer dan 750 Oudewaternaren op de foto!

4 dec 2015

Tijdens het feestjaar zijn meer dan 750 Oudewaternaren op de foto gezet voor een fotomozaïek. Het ontwerp is inmiddels klaar en er vindt overleg plaats met de gemeente Oudewater waar de fotomozaïek kan komen te hangen.

‘Wij zijn Oudewater!’, dat is het thema van de fotomozaïek. Oudewater heeft een historisch centrum, een rijke geschiedenis en 750 jaar stadsrechten, maar het zijn uiteindelijk toch de mensen die met elkaar Oudewater tot iets bijzonders maken. En wat is een beter voorbeeld hiervan dan het feestjaar?

Gedurende het feestjaar konden Oudewaternaren tijdens verschillende evenementen een foto laten maken door fotograaf Jaap de Wit. Ook was het mogelijk om foto’s te uploaden via de webshop van Oudewater 750 jaar stad. 575 foto’s zijn gemaakt waarop meer dan 750 mensen staan afgebeeld. De kans is groot dat u veel mensen gaat herkennen. Omdat het bekende Oudewaternaren zijn zoals de burgemeester, huisarts en bakker. Maar ook uw buren, klasgenoten, familie en wellicht uzelf?

Binnenkort wordt bekend gemaakt waar het fotomozaïek komt te hangen en wanneer deze prachtige herinnering aan het feestjaar wordt onthuld.