Oudewater weer Uivergein!

6 feb 2016

Sinds de sleutel van de stad door Burgemeester Verhoeve is overhandigd aan Prins Nije is het feest aan in Uivergein. Met als thema 'Samen bouwen' is het carnaval 2016 losgebarsten!

Nieuw lid in de orde van slapleuters dit jaar: Jan van Dam! Hieronder hoor je zijn reactie in 'Het praathuis' van afgelopen zaterdag.

07-02-2016: Jan van Dam Slapleuter 2016 by Midlandfm on Mixcloud


Carnaval 2016 Uivergein v.a. zondag 7 februari

10:00 uur

Carnavalsmis. Deze uiterst bijzondere kerkdienst zal geleid worden door onze Pater Huub Spaan. Deze mis zal, zoals altijd, prachtig muzikaal omlijst worden. Dit mag u echt niet missen!!! Iedereen is welkom in de kerk, maar wees op tijd!

11:11 uur

Tegen betaling van € 6,- kunt u ook dit jaar weer terecht voor een overheerlijk en goed verzorgd ontbijt in “De Klepper”. Voor clubleden is dit ontbijt, op vertoon van “De club van 111-pas”, gratis. Deze culinaire versnapering is heerlijk, dus wees op tijd!

14:30 uur

Het carnavalsfeest in de leutbunker van v.v. UNIO. “DJ Bossie” zal zijn muzikale keuze weer ten gehore brengen om ook de allerkleinsten mee te laten delen in deze feestvreugde. Prins Nije en zijn gevolg nemen deze kinderen dan ook mee in de polonaise. Laten we er een gezellig feest van maken waar ook deze feestvierdertjes met veel plezier op terug kunnen kijken!

21:30 uur

Een wervelende carnavalsavond zal weer van start gaan in “De Klepper”. “Havenzangers 2.0” zullen een feestje bouwen als vanouds. Met “DJ Jeroen Gras” zal de laatste steen gelegd worden aan een geweldige carnavalsavond. Onder de 16 geen toegang. Op de wettelijk geldende rook- en drankregels zal scherp worden toegezien!

Maandag 8 februari 2016

14:00 uur

“De Klepper” zal nog even in de steigers worden gezet met muzikale ondersteuning van “De Zware Jongens” en “De Lawineboys”. Samen met “DJ Bossie” bereiden we ons voor op wat de avond nog gaat brengen… Onder de 16 geen toegang. Op de wettelijk geldende rook- en drankregels zal scherp worden toegezien!

21:30 uur

Wilt u weten hoe drie man een tent verbouwen? Kom dan zeker weer naar “De Klepper” want het dak gaat er af dankzij het “Superrr Trio”. Zij zullen natuurlijk ondersteund worden door onze eigen DJ Bossie! Onder de 16 geen toegang. Op de wettelijk geldende rook- en drankregels zal scherp worden toegezien!

00:00 uur

Voor Prins Nije en zijn gevolg zitten alle verplichtingen erop. Het moment is daar dat de officiële titels worden neergelegd en zij zich als “gewone” carnavalsvierders zullen gaan begeven onder de rest. En het blijft vast nog lang onrustig in “De Klepper”…

Dinsdag 9 februari 2016

15:00 uur

Voor een goede fundering voor de laatste feestavond zal in diverse leutbunkers de traditionele boerenkool met worst te verkrijgen zijn. We laten het ons smaken, u ook?

20:00 uur

Kunnen we het maken? Nou en of!!! Deze immens populaire slotavond vindt natuurlijk weer plaats in “De Klepper”. “DJ Bossie” zal alle toppers van het afgelopen carnaval nogmaals voorbij laten komen. Het zal nog lang onrustig blijven. Neem uw slaapmuts (of bouwhelm) mee! Onder de 16 geen toegang. Op de wettelijk geldende rook- en drankregels zal scherp worden toegezien.

Foto's:
Danny de Koning
Wil v/d Heiden