Radio d’HuZes: Dé zender voor Alpe d’HuZes!

15 mei 2016

Woensdag 1 en donderdag 2 juni beklimmen duizenden mensen weer de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Radio d’HuZes gaat met 15 vrijwilligers naar Frankrijk om verslag te doen van dit unieke evenement. Dit niet alleen via de radio maar ook op televisie. Donderdag 12 mei jl. is de eerste talkshow over de Alpe d'HuZes opgenomen. Medewerkers van RTV Krimpenerwaard, RTV Papendrecht en Midland FM (verenigd als Radio d' HuZes) ontvingen teams,vrijwilligers en motards die deelnemen aan de Alpe d'HuZes op woensdag 1 en donderdag 2 juni 2016.

Dan kunt u de deelnemers de hele dag live volgen op de frequentie(s) van uw eigen lokale omroep.
's Avonds zijn er vanuit Bergambacht achtergronden en terugblikken.

Radio d’HuZes is een initiatief van diverse lokale omroepen uit de regio. Inmiddels bereiken we een groot deel van Zuid en Midden-Nederland. Radio d'HuZes is ook te beluisteren in Frankrijk tijdens de Alpe d’HuZes op 107.6 MHz. (regio d'Huez) Stem op 1 en 2 juni dus af op uw lokale omroep.

Voor frequenties en uitzendtijden kijkt u op: www.radiodhuzes.nl - www.facebook.com/radiodhuzeswww.twitter.com/radiodhuzes

In deze regio te ontvangen via:106.6 FM (RTV Krimpenerwaard) - FM 106.8 (Radio Stad Montfoort) - FM 107.5 (Midland FM) - FM 107.8 (RTV Bodegraven)