Oudewater 750 jaar stad nu écht dichtbij

5 okt 2014

Met minder dan een week te gaan is Oudewater 750 jaar nu wel erg dichtbij! Als je in Oudewater of nabije omgeving rijdt kan het je niet ontgaan. De afgelopen weken is (en wordt er nog steeds) hard gewerkt om alles op te bouwen en gereed te maken voor de grootse opening op vrijdag 10 oktober.

Om half negen ’s avonds staat en zit heel Oudewater rond het water aan de Waardsedijk -bij het stadskantoor- met uitzicht op een onvergetelijk schouwspel dat zich daar op het water zal afspelen. De spectaculaire show voor het hele gezin, jong en oud, neemt je mee in de 750 jaar historie van Oudewater met prachtige videobeelden, spraakmakend theater, special effects en een groots vuurwerk tot besluit. Een uniek, muzikaal en bijzonder schouwspel dat je maar één keer in de 750 jaar mee kunt maken.
Voorafgaand is er eerder op de dag al het scholenmoment voor de Oudewaterse scholieren, het openingsdiner en de 'Nacht van de geschiedenis'. Onze verslaggevers zijn daar natuurlijk bij aanwezig!

Midland FM zal deze vrijdag uitzenden vanuit het Stadskantoor aan de Waardsedijk. De uitzending start vrijdagavond om 19.00. Er wordt teruggeblikt naar de leuke momenten eerder op de dag en de openingsshow zal rechtstreeks worden uitgezonden. Na afloop van de show gaan we over naar het feest in de tent met het optreden van Windfall en Oudewaterse DJ's. Ook hier gaan onze verslaggevers mee in het feestgedruis!

Zaterdag is er de Oude Ambachtenmarkt. Uiteraard doet Midland FM hier ook verslag van. Eens kijken waar de houten microfoons zijn gebleven...