Bakkerij Oudewater overvallen

18 jan 2017

Woensdagavond 18 januari is rond zes uur in de avond Banketbakkerij Treur overvallen.

Rond 18.00 uur kwam een onbekende man de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een steekwapen. Met buit ging hij er lopend vandoor. Niemand raakte gewond. In de omgeving zochten agenten naar de verdachte, maar hij werd niet aangetroffen. De politie heeft burgernet ingezet om de man op te sporen.

Signalement

Het zou gaan om een man met een blanke huidskleur, rond de 30 jaar oud, rond de 1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een spijkerbroek, een blauwe trui met witte letters op de voorkant, een blauwe sjaal en hij had een blauwe muts op. Opvallend was dat hij geen jas aan had. Hem gezien of andere info die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Beluister de melding van burgernet: https://www.burgernet.nl/sites/default/files/mp3/81773.mp3

Waddinxveen

In Waddinxveen vond gisteravond een soortgelijke overval plaats op Banketbakkerij 'De Vlaam'. Ook daar werd het personeel bedreigd met een steekwapen. En ook hier is de dader ontkomen. Op dit moment is de politie hard bezig met het onderzoek naar de overval in Oudewater, aldus een woordvoerder. In deze onderzoeken wordt er gekeken of er soortgelijke overvallen zijn geweest en of deze verband met elkaar houden. Dat wordt nu ook gedaan. De politie meldt verder nog geen details. Burgemeester Verhoeve heeft ook met de eigenaar van de bakkerij gesproken.

Foto: Streetview