Midland FM terug van zomervakantie!

26 aug 2017

De vakantie is weer voorbij en ook de programma's bij Midland FM starten met een nieuw seizoen. Programma's als 'Het Praathuis' , '50 Beaufort' en de sportuitzendingen gaan binnenkort weer van start.

Praathuis

Zaterdag aanstaande (26-08-2017) start het nieuwe seizoen van 'Het Praathuis' met een gevuld programma. Er is aandacht voor de Bachcantane die volgende week wordt uitgevoerd, de wielerronde van Oudewater die weer wordt verreden en 50 jaar IJssalon Roberto!

Sport

De competitie voor heet seizoen 2017/2018 staat ook weer voor de deur, zij het later dan anders. De KNVB heeft, in samenspraak met de amateurclubs, besloten deze later te beginnen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei.

KNVB: "Door spelers en clubs werd ons steeds vaker gevraagd waarom we het voetbalseizoen niet later zouden beginnen, zodat we ook langer door kunnen voetballen. Zo kunnen de voetballers rustig op vakantie, zonder dat ze schuldig hoeven te voelen ten opzichte van hun teamgenoten, en kan er ook nog lekker gevoetbald worden als in mei de zon begint te schijnen. Met dit idee zijn we aan de slag gegaan en samen hebben we de plannen weten te vertalen in een concrete speeldagenkalender."

In de sportuitzendingen (te beluisteren op zaterdag & zondag tussen 14 & 17.00) weer ruim aandacht voor de sportieve prestaties in de regio middels berichtgeving en live-verslagen. Houd de website en socials in de gaten voor de exacte tijdstippen!

50 Beaufort

Woensdag 20 september start ook weer een nieuw seizoen '50 Beaufort'. Alles wat de 50 plusser bezighoudt, hoor je op woensdagmorgen tussen 10 & 12.00.

Midland FM is te beluisteren via: 107.5 FM / 98.3 FM (kabel Oudewater), Tune-in of via de live-stream op deze website.