Carnaval live via Midland FM

8 feb 2018

Dit weekend barst het carnaval weer los in Oudew....Uivergein! Dit start donderdagavond in 'De Wulverhorst', voor de gelegenheid omgedoopt tot Wulvergein. Een feest vol muziek en optredens!

Sleuteloverhandiging

Burgemeester Pieter Verhoeve opent op vrijdagavond om 20:30 uur de deuren van het Stadhuis. Blaasorkest “De Slobbers” zullen de boel muzikaal opwarmen alvorens zijne dorstlustige hoogheid Prins Harold, samen met zijn hofdames Leonie & Angelique, de gouden sleutel van Uivergein in ontvangst zal nemen. Onder het motto: 'Carnaval met een gouden randje' zal het feest zijn in de straten en kroegen van de stad!

Slapleuter

Natuurlijk is er tijdens deze plechtigheid de benoeming van een nieuwe Slapleuter, die toetreedt tot 'Het gilde der slapleuters'. Wie is het deze keer? En is het gelukt hem of haar nietsvermoedend naar binnen te lokken?? Toegang is vrij, maar wees er snel bij want het kan gauw vol zijn.

Live via Midland FM

Voor iedereen die er niet bij kan zijn, Midland FM zal de sleuteloverhandiging live uitzenden. Via FM 107.5, Kabel 98.3 en de live-stream op ww.midlandfm.net en de Midland FM Facebookpagina blijf je op de hoogte! Het gehele programma voor Carnaval 2018 lees je hier!

Alaaf!

Foto: CV De Blauwbaadjes