Geen Foute Cross in Lopik 2019

29 nov 2018

De organisatie van de Fouter Cross te Lopik laat in een persbericht weten dat er tijdens Pinksteren 2019 géén Foute Cross in Lopik zal kunnen plaatsvinden. De landeigenaar heeft de huur opgezegd, met als reden de industriële ontwikkeling op een gedeelte van het terrein.

Ondanks dat er door de gemeente Lopik aangegeven wordt dat er tot eind 2019 nog geen bouwactiviteiten plaats zullen vinden, blijft de eigenaar van het land bij zijn standpunt en wil hier niet in meewerken om de cross toch door te laten gaan aan de Copenweg. Per 01-01-2019 moet het land vlak en schoon worden opgeleverd..  

De 15e editie van de Foute Cross, die in 2019 groots zou worden gevierd,staat hiermee dus helaas op een laag pitje.

Inmiddels is de zoektocht naar een andere locatie al wel in gang gezet, maar helaas heeft de organisatie nog geen geschikte locatie gevonden. Uiteraard staan zij open jullie tips en suggesties. Dus weet je iemand die een geschikt perceel van 10 – 15 ha. (met het liefst ook mogelijkheid voor de opslag van materiaal) beschikbaar heeft, om meerdere jaren de Foute Cross te kunnen organiseren, dan hoort de organisatie dit graag. Stuur dan een reactie naar info@foutecross.nl.

Bron & foto: Foute Cross Lopik