Feestelijke finale Robs Kaastour zaterdag 30 september.

28 sep 2023

Feestelijke finale Robs Kaastour zaterdag 30 september.

Op zaterdag 30 september komt Rob van Hoogdalem terug naar Woerden na zijn tour, Robs Kaastour, van vijf maanden door het hele land.

Om 11.00 uur start het feestelijke programma op het Kerkplein als Rob komt aanrijden op zijn antieke tractor met daarachter zijn wagen. Hierin heeft hij de afgelopen vijf maanden gebivakkeerd. Voor de feestelijke noten lopen muzikanten van Excelsior Woerden voorop.

Er zijn wat korte toespraakjes, het Samen sterk koor van het Samen sterkhuis zingt aan aantal liedjes waarmee ze hopen op nieuwe zangers en zangeressen en er is een veiling onder leiding van André van der Heijden van Purple Haze. Onder de hamer komen diverse kunstwerken van kunstenaars uit het hele land die dit spontaan aan Rob hebben geschonken. Als klapstuk van de veiling komt de kar van Rob onder de hamer. Dus wie een mooi kunstwerk zoekt, de kar wel ziet zitten of gewoon het goede doel wil steunen, kom vooral naar het Kerkplein. Na de veiling wordt de opbrengst bekend gemaakt van zowel de kaasverkoop als van de veiling.

Tags: