Burgemeester Verhoeve

Burgemeester Pieter Verhoeve weer aan de slag

12 nov 2018

Burgemeester Pieter Verhoeve van Oudewater denkt rond de jaarwisseling weer volledig aan de slag te kunnen. Half september maakte Verhoeve bekend dat hij zich tijdelijk terug trok om zijn accu weer op te laden. Sinds enkele weken is Verhoeve weer voor een beperkt aantal uren aan het werk. Vandaag keert hij terug in zijn rol als voorzitter van de gemeenteraad. Morgen leidt Verhoeve de vergadering van het college van burgemeester en wethouders voor de eerste keer na zijn afwezigheid.

BURGEMEESTER VERHOEVE TREKT ZICH TIJDELIJK TERUG

12 sep 2018

Burgemeester Pieter Verhoeve heeft besloten zich vanaf heden tijdelijk terug te trekken.

Hij acht dit noodzakelijk in verband met zijn gezondheid. Hij vindt dat hij de afgelopen tijd te veel hooi op zijn vork heeft genomen en vindt het verstandig om even tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen.

De taken van de burgemeester worden voorlopig waargenomen door locoburgemeester Bob Duindam.

Redactie MidlandFM

Herdenkingsrede van burgemeester Verhoeve

16 nov 2015

Hieronder leest u de tekst die burgemeester Pieter Verhoeve maandag 16 november uitsprak tijdens een bijeenkomst in de Sint Michaëlskerk waar de slachtoffers van Parijs werden herdacht.

Lieve mensen,

Op dit moment maken miljoenen mensen in heel de wereld zich klaar om even stil te worden. Stil worden vanwege de vreselijke aanslagen in Parijs. Europa werd daarmee in haar hart getroffen. Het is zeer te waarderen dat de kerken in Oudewater vandaag een plek van ontmoeting willen zijn. Om te zwijgen. Om te rouwen. Om te tasten naar vrede. Parijs is immers dichtbij.