Montfoort

Verhit duel

27 feb 2016

In Montfoort is afgelopen zaterdagmiddag direct na afloop van de voetbalwedstrijd VV Montfoort tegen FC Breukelen in de 1e Klasse A een opstootje ontstaan, zo meldt o.m. het AD. Tijdens de hele wedstrijd waren er al irritaties over en weer. Het laatste kwartier raakten de gemoederen helemaal verhit toen er twee rode kaarten getrokken werden en er een strafschop genomen mocht worden.

Pinautomaat Rabo leeg

2 jan 2015

De staking van werknemers van Brink’s geldtransporten treft het hele land. Na de oproep van de vakbonden zijn vanaf zaterdagochtend de geldautomaten van Rabobank en in mindere mate die van ABN AMRO en SNS Bank niet meer gevuld. Inmiddels zijn er al meer dan vierhonderd geldautomaten leeg. Voor zover bekend heeft dat nog niet tot grote problemen geleid.

Bij de Rabobank in Oudewater is de pinautomaat echter wél leeg.

Stoffelijk overschot gevonden in Montfoort

6 dec 2014

In Montfoort is een lijk gevonden in een haventje bij appartementencomplex Monta Rosa. Een buurtbewoner zag iets verdachts in het water liggen en heeft toen de politie gebeld.

De technische recherche is op dit moment bezig met een onderzoek. Volgens een woordvoerder is er geen aanleiding om aan te nemen dat de persoon door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het stoffelijk overschot wordt uit het water gehaald en overgebracht naar het mortuarium. Het is niet bekend hoe lang die persoon in het water heeft gelegen. Ook over de identiteit is nog niks bekend.

Tags: 

Kittens onder motorkap

30 nov 2014

Een automobilist uit Linschoten heeft afgelopen week zeker 8 kilometer rondgereden met twee jonge katjes onder zijn motorkap. De diertjes werden ontdekt bij een APK-keuring van de wagen in Montfoort.

,,Een klant leverde zijn Dodge-pick-up woensdagmiddag af," vertelt Wim van Miltenburg van een autobedrijf uit Montfoort.