reeuwijk

Zoektocht naar vermiste jongen (14) in Reeuwijk

1 aug 2017

Hulpdiensten rukten massaal uit voor de vermissing van een 14-jarige jongen bij een Landal Park aan de verlengde Breevaart te Reeuwijk. Dit gebeurde maandag 31 juli rond 23.00. De politie kon na enkele pogingen de jongen niet vinden, zij riepen de hulp in van de brandweer. Deze heeft met de boot gezocht.

Nieuwerbrug

Tijdens deze zoekactie kwam even later het bericht dat de tiener nabij de A12 in Nieuwerbrug was aangetroffen. De brandweer kon hierop naar de kazerne, de politie heeft hem met zijn familie herenigd.

Waarder weer op wegwijzer

31 jan 2017

De Nationale Bewegwijzeringsdienst stelt voor om Waarder weer op de bewegwijzering van de A12 afrit 13 te plaatsen. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van de inwoners van Waarder in vervulling. In het voorjaar van 2017 wordt de Zuidelijke Randweg Woerden in gebruik genomen, die aansluit op de rotonde onder het viaduct bij Waarder. Op dat moment komen er bij de afslag de namen 'Woerden-West' en 'Waarder' op de borden.

Lokale omroepen gaan samenwerken

30 okt 2016

De lokale omroepen van de gemeenten Oudewater, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Woerden gaan nauw met elkaar samenwerken. Hiervoor is afgelopen dinsdag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Doel van de samenwerking is om meer lokaal nieuws & informatie te brengen op radio, televisie, internet en sociale media. De omroepen lopen hiermee vooruit op de plannen van de NLPO, die een herstructurering van de lokale omroep sector ambieert.

Uitwisseling

Grote brand tankstation 'De Andel' Reeuwijk

4 sep 2016

In de nacht van zaterdag op zondag is het benzinestation 'De Andel' langs de A12 bij Reeuwijk (richting Utrecht) geheel in vlammen opgegaan. Een persoon is gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De brand brak omstreeks middernacht uit nadat een automobilist met hoge snelheid tegen het pompeiland was aangereden. Hierop volgde een explosie en al snel was er een enorme vuurzee. Veel hulpdiensten waren ter plekke. Zoals de brandweer van Gouda, Alphen, Reeuwijk/Bodegraven, Zuidplas en meetploegen van de brandweer van Nieuwkoop en Rijnwoude.

Kraker RVC'33 - Unio live op Midland FM

1 mrt 2015

De spanning zal straks op “Kaagjesland” voelbaar zijn als daar RVC ’33 en UNIO om 14.30 aftrappen voor de kraker in de 3e Klasse B. De druk zal groot zijn op RVC ’33. De Reeuwijkers gaan vanaf het begin van de competitie aan de leiding met UNIO hijgend in de nek. Vorige week leed RVC ’33 pijnlijk verlies in en tegen Haastrecht, waardoor de voorsprong op UNIO slonk tot 1 punt. Althans als we mogen aannemen dat Unio ook nog de in te halen wedstrijd tot een goed einde zal brengen.