Gouda

Sport Op Zaterdag: Uur eerder i.v.m. Nederland-VS

3 dec 2022

Vanmiddag in Sport Op Zaterdag live verslag van de volgende voetbalwedstrijden:

- DONK – TAVV (14.00)

- Kagia – FC Oudewater (13.30)

- SEP – CVC Reeuwijk (13.30)

- WDS – Rohda ‘76 (13.30)

- ONA - Quick (12.30)

Let op: De uitzending is deze week van 13.00 – 17.00, in verband met de verrichtingen van het Nederlands elftal op het WK in Qatar om 16.00 vanmiddag. Een hoop clubs hebben daarom besloten de wedstrijden te vervroegen. Het programma 'Weekend-Lift' is eenmalig van 12-13.00 te horen.

Lokale omroepen gaan samenwerken

30 okt 2016

De lokale omroepen van de gemeenten Oudewater, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Woerden gaan nauw met elkaar samenwerken. Hiervoor is afgelopen dinsdag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Doel van de samenwerking is om meer lokaal nieuws & informatie te brengen op radio, televisie, internet en sociale media. De omroepen lopen hiermee vooruit op de plannen van de NLPO, die een herstructurering van de lokale omroep sector ambieert.

Uitwisseling

Aangifte Burgemeester Gouda i.v.m. komst asielzoekerscentrum

30 jan 2016

Burgemeester Milo Schoenmaker van Gouda gaat aangifte doen van bedreiging in verband met de komst van een asielzoekerscentrum.

In een fietstunnel in de wijk Goverwelle werden zaterdag bekladdingen ontdekt gericht tegen het asielzoekerscentrum. ''Dood aan Milo Schoenmaker'', was één van de teksten.

Volgens de woordvoerder is het standaardprocedure dat de burgemeester aangifte doet na dit soort uitingen. De graffiti wordt zo snel mogelijk verwijderd.

Tags: