Oudewater 750

Bezoek Koning Willem-Alexander: Live op Midland FM

2 jul 2015

In dit weekend herdenkt Oudewater dat het 750 jaar geleden stadsrechten kreeg. Oudewater behoorde met een klein groepje andere steden tot de eerste erkende steden van Nederland. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander zet luister bij aan die feestelijke gebeurtenis. Want hij vereert onze stad, morgen, vrijdag 3 juli met een bezoek. Niet omdat we één van de eerste steden in Nederland werden, maar omdat Oudewater één van de twaalf steden was die in 1572 deelnam aan de Eerste Vrije Statenvergadering in Dordrecht.

Verenigingendag Oudewater 750 Live op Midland FM

6 jun 2015

Oudewater heeft niet alleen 750 jaar stadsrechten maar ook minstens zo lang een enorm bruisend verenigingsleven. Om alle Oudewaterse verenigingen een podium te bieden en aan alle inwoners te laten zien hoe enthousiast het verenigingsleven in onze stad is, wordt op zaterdag 6 juni de Klaverblad Verenigingendag georganiseerd. Midland FM zal haar uitzendingen verzorgen vanaf de parkeerplaats bij de sportvelden. Sfeerimpressies en interviews vanaf de verenigingendag tot 16.00 live via 107.5.

Uitzending GOUD VAN OUDewater online

9 mei 2015

Clean Foot Clan, Outlaws, Satyr, The Storks, Yac Yac 5 en Windfall 77. DE wereldbands uit Oudewater die speciaal voor deze gelegenheid allemaal optraden ter ere van ‘750 jaar Oudewater’. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 april was Oudewater te klein voor al die fans die naar hun helden van weleer kwamen kijken. Sommige bandleden mochten deze revival helaas niet meer meemaken en zijn natuurlijk onvervangbaar, maar om de eigen sound toch zo goed mogelijk te benaderen zijn goede vervangers gezocht én gevonden.