Radio d'HuZes

Beleef Alpe d’HuZes mee op radio & TV!

19 mei 2018

Woensdag 6 en donderdag 7 juni doen weer duizenden mensen mee aan Alpe d’HuZes. Het doel is om zo geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Radio d’HuZes gaat ook dit jaar weer naar Frankrijk en doet verslag van dit unieke evenement. Vanaf het startplein kunt u op woensdag en donderdag de deelnemers de hele dag live volgen: Kijk op TV, luister naar de radio en volg het online. Dit allemaal op de frequentie(s) en mediakanalen van uw eigen lokale omroep. 's Avonds zijn er op de radio vanuit Nederland achtergronden en terugblikken.

Talk d'HuZes

Radio d’HuZes: Dé zender voor Alpe d’HuZes!

15 mei 2016

Woensdag 1 en donderdag 2 juni beklimmen duizenden mensen weer de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Radio d’HuZes gaat met 15 vrijwilligers naar Frankrijk om verslag te doen van dit unieke evenement. Dit niet alleen via de radio maar ook op televisie. Donderdag 12 mei jl. is de eerste talkshow over de Alpe d'HuZes opgenomen. Medewerkers van RTV Krimpenerwaard, RTV Papendrecht en Midland FM (verenigd als Radio d' HuZes) ontvingen teams,vrijwilligers en motards die deelnemen aan de Alpe d'HuZes op woensdag 1 en donderdag 2 juni 2016.

3+4 juni: Radio d’HuZes

14 mei 2015

Woensdag 3 en donderdag 4 juni beklimmen duizenden mensen weer de Alpe d’Huez. Natuurlijk om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding onder het motto: 'Opgeven is géén optie'.

Radio d’Huzes is een samenwerkingsverband van diverse lokale omroepen in midden-Nederland. Een groep van ongeveer 20 vrijwilligers staat in Nederland en Frankrijk klaar om 2 dagen live verslag te doen van dit mooie evenement.